Een nieuwe school? Dé Nieuwe School!

Het kan natuurlijk dat je een tijdje na de zomervakantie bijvoorbeeld denkt: 

  • ik ben dan wel over, maar nu vind ik de lessen wel erg moeilijk.
  • oei, dat eerste schoolexamen viel enorm tegen!
  • hm, veel moeilijker dan ik had verwacht, dit profiel!
  • het duurt mij allemaal te lang en wil heel graag 2 jaar in 1 doen!
  • ik ben blijven zitten, maar ik raak nu al mijn motivatie kwijt voor dit jaar.
  • ik doe nu wel dat mbo, maar had ik niet toch beter havo kunnen gaan doen?
  • tja, ik doe nu wel hbo, maar is vwo niet toch een betere optie?
  • krijg ik wel voldoende begeleiding van mijn huidige school mocht er door corona weer een lockdown nodig zijn?

Kortom, je vraagt je af of je nog kunt veranderen van richting en of dat verstandig is.

Op De Nieuwe School krijgen we elk jaar ook na de start nog instromers, leerlingen die dus later overstappen naar ons. Omdat we zo kleinschalig zijn kunnen we én heel goed kijken naar wat voor jou de beste weg zou zijn én we zorgen dat een overstap naar ons zorgvuldig begeleid wordt. Zodat je een paar weken later kunt zeggen: wat ben ik blij dat ik nog geswitcht ben!

Bij ons zijn de klassen écht klein, we hebben gemiddeld 6 leerlingen in de klas, we kunnen hierdoor leerlingen die later instromen intensief helpen. Instromen kan, afhankelijk van de situatie, vaak nog tot in december.

Heb je twijfels over het traject dat je nu volgt? Aarzel dan niet en kom ons om advies vragen. We hebben heel veel onderwijservaring en adviseren altijd graag en vrijblijvend.

Start met typen en druk op Enter om te zoeken